Wierook Serapis Bey

Referentie: INCQ05

Fabrikant:

Na veel jaren onderzoek en ontwikkeling zijn we blij verrast door AS PLC met deze prachtige Aura-Som...

€ 7,14 incl. btw

Beschrijving

Na veel jaren onderzoek en ontwikkeling zijn we blij verrast door AS PLC met deze prachtige Aura-Soma wierook. De nieuwste manier om je ruimte te energetiseren. Wordt geleverd in een buisje met ca. 30 sticks inhoud, lengte 16 cm en tevens ingesloten een houten houder. Een unieke samenstelling van essentiele olien zoals die ook zijn verwerkt in de Pomanders en Quintessences, alsmede het energetische potentieel ervan. Maak gebruik van het element vuur om een energetische verandering in de ruimte te ondersteunen. Vuur is de transformative kracht, die hardnekkige energieen kan losweken. Verkrijgbaar in: Alle Pomander- en Quintessence geuren

Aura-Soma produkten geven ons de mogelijkheid lichaam, ziel en geest weer in evenwicht te brengen. De dubbele kleuren in de flessen ontstaan door het principe dat olie op water drijft. De produkten bevatten essentiele olien, kruidenextracten en kristalenergieen. De natuurlijke ingredienten zijn geheel in harmonie met de desbetreffende kleurentrilling. Gebruik kleurenenergie om weer helemaal in balans te komen.

Wijze van gebruik: U kunt de olien op uw lichaam gebruiken. Plaats de middelste vinger van uw linkerhand op de opening, duim op de onderkant, en uw wijs- en ringvinger op de schouders van de fles. Schud de fles krachtig tot de kleuren volledig gemengd zijn. Druppel de olie op de palm van uw hand en wrijf de olie op het corresponderende chakra gebied op uw huid of daar waar uw gevoel dat aangeeft. Breng de olie, 2x per dag in een horizontale band rondom het lichaam aan en geniet van de weldaad van de door u gekozen kleuren.

13 andere producten in dezelfde categorie: