Badzout Celestial Crystals Blauw

Referentie: CC05

Fabrikant:

Badzout, de kristalkleur en -energie verrijkt de kwaliteit van het badwater waardoor diepere ontspan...

€ 11,08 incl. btw

Beschrijving

Badzout, de kristalkleur en -energie verrijkt de kwaliteit van het badwater waardoor diepere ontspanning bereikt kan worden. De kleurenergieen werken op een zachte manier in via de huid. De badzout kristallen bevatten essentiele olien en zijn verpakt in een acht-kantige stolp. Verkrijgbaar in de kleuren: violet, blauw, groen, geel, goud, roze en wit.

Aura-Soma produkten geven ons de mogelijkheid lichaam, ziel en geest weer in evenwicht te brengen. De dubbele kleuren in de flessen ontstaan door het principe dat olie op water drijft. De produkten bevatten essentiele olien, kruidenextracten en kristalenergieen. De natuurlijke ingredienten zijn geheel in harmonie met de desbetreffende kleurentrilling. Gebruik kleurenenergie om weer helemaal in balans te komen.

Wijze van gebruik: U kunt de olien op uw lichaam gebruiken. Plaats de middelste vinger van uw linkerhand op de opening, duim op de onderkant, en uw wijs- en ringvinger op de schouders van de fles. Schud de fles krachtig tot de kleuren volledig gemengd zijn. Druppel de olie op de palm van uw hand en wrijf de olie op het corresponderende chakra gebied op uw huid of daar waar uw gevoel dat aangeeft. Breng de olie, 2x per dag in een horizontale band rondom het lichaam aan en geniet van de weldaad van de door u gekozen kleuren.