Verstuiver Aartsengel Uriel - 100 ml

Referentie: AAC04

Fabrikant:

De Uriel Spray Uriel is een aardende energie, die ons helpt om het licht van de zon op aarde te vera...

€ 29,48 incl. btw

Beschrijving

De Uriel Spray Uriel is een aardende energie, die ons helpt om het licht van de zon op aarde te verankeren. De kleuren goud en koningsblauw vormen samen een prachtig smaragdgroen dat ons een opening naar het hart biedt, daar waar de lichtkracht en de levenskracht zich kunnen mengen. De roze straal van Raphael kan zo het hart binnenkomen om ideeen om te zetten in daden. Raphael en Uriel waren ook snel na elkaar ontstaan en zijn nauw met elkaar verbonden. Het ervaren van een gouden moment waardoor het leven verandert en we in een gouden eeuw terecht komen. Het tijds-aspect heeft ook veel met Uriel te maken, via het koningsblauw. Koningsblauw heeft met het tijdsbewustzijn van de Mayas te maken die hadden een helder inzicht in tijdsbewustzijn. Uriel spray is de energie van het aarden. Het helpt om ideeen en fantasieen te gronden en in praktische daden om te zetten of de praktische mogelijkheden te zien. De spray brengt de ruimte in een open hart energie, die goed is voor hart-meditatie en gronden.

Aura-Soma produkten geven ons de mogelijkheid lichaam, ziel en geest weer in evenwicht te brengen. De dubbele kleuren in de flessen ontstaan door het principe dat olie op water drijft. De produkten bevatten essentiele olien, kruidenextracten en kristalenergieen. De natuurlijke ingredienten zijn geheel in harmonie met de desbetreffende kleurentrilling. Gebruik kleurenenergie om weer helemaal in balans te komen.

Wijze van gebruik: U kunt de olien op uw lichaam gebruiken. Plaats de middelste vinger van uw linkerhand op de opening, duim op de onderkant, en uw wijs- en ringvinger op de schouders van de fles. Schud de fles krachtig tot de kleuren volledig gemengd zijn. Druppel de olie op de palm van uw hand en wrijf de olie op het corresponderende chakra gebied op uw huid of daar waar uw gevoel dat aangeeft. Breng de olie, 2x per dag in een horizontale band rondom het lichaam aan en geniet van de weldaad van de door u gekozen kleuren.

30 andere producten in dezelfde categorie: