Verstuiver Aartsengel Raphael - 100 ml

Referentie: AAC03

Fabrikant:

De Raphael Spray De engel van healing. Raphael brengt ons in verbinding met oude patronen van angst...

2 Items

€ 29,48 incl. btw

Beschrijving

De Raphael Spray De engel van healing. Raphael brengt ons in verbinding met oude patronen van angst en onderdrukking vooral uit de Egyptische tijd. Dit zijn patronen uit vorige levens die we hebben opgeslagen in ons collectieve onbewuste. In Raphael zit roze verstopt. Dit wil een liefdevolle brug slaan naar een nieuw bewustzijn van onze eigen kracht vanuit het hart. Het blijkt dat men vaak niet zo bang is om naar de schaduw te kijken, maar wel naar onze eigen kracht, omdat we daar in vorige situaties vaak voor gestraft zijn. Ook door onze volgzaamheid en devotie van het afgelopen vissentijdperk zijn wij niet altijd bij machte geweest om onze eigen kracht te zien en te gebruiken. De Raphael spray helpt ons om via het koningsblauw, weer terug te komen bij onszelf en daar te blijven. Om de ervaringen van onze zintuigen te verinnerlijken en te beschouwen en zo onze eigen kracht weer op te bouwen. De kracht om onszelf te zijn. De volle en de wassende maan of wel de beschouwende intelligentie. Hierdoor ontstaat net een beetje meer afstand van de situatie en daardoor de mogelijkheid andere oplossingen te vinden. Zo kan de roze boog over de solar plexus gaan zonder gevangen te worden door de oude angst- patronen. Het helpt ook om bij hogere vormen van creativiteit te komen en zo nieuwe communicatie tussen de zintuigen te brengen waardoor nieuwe inzichten/waarneming kan ontstaan.

Aura-Soma produkten geven ons de mogelijkheid lichaam, ziel en geest weer in evenwicht te brengen. De dubbele kleuren in de flessen ontstaan door het principe dat olie op water drijft. De produkten bevatten essentiele olien, kruidenextracten en kristalenergieen. De natuurlijke ingredienten zijn geheel in harmonie met de desbetreffende kleurentrilling. Gebruik kleurenenergie om weer helemaal in balans te komen.

Wijze van gebruik: U kunt de olien op uw lichaam gebruiken. Plaats de middelste vinger van uw linkerhand op de opening, duim op de onderkant, en uw wijs- en ringvinger op de schouders van de fles. Schud de fles krachtig tot de kleuren volledig gemengd zijn. Druppel de olie op de palm van uw hand en wrijf de olie op het corresponderende chakra gebied op uw huid of daar waar uw gevoel dat aangeeft. Breng de olie, 2x per dag in een horizontale band rondom het lichaam aan en geniet van de weldaad van de door u gekozen kleuren.

3 andere producten in dezelfde categorie: