Verstuiver Aartsengel Michael - 100 ml

Referentie: AAC01

Fabrikant:

De Michael Spray Michael helpt ons om ons bewust te worden van onze plek en funktie in het grotere g...

4 Items

€ 29,48 incl. btw

Beschrijving

De Michael Spray Michael helpt ons om ons bewust te worden van onze plek en funktie in het grotere geheel. We leren onze wil (geel) af te stemmen op de hogere wil (blauw) en daar een balans in te vinden. Als we dat met heel ons hart kunnen verbinden (groen) vinden we ruimte en rust. Michael is ook de engel die een nieuw bewustzijn op aarde gaat brengen. Hij neemt de taak van het onderhoud van de aarde-grid op zich. Hij neemt het over van Gabriel, die dit de afgelopen 2000 jaar heeft gedaan. Er ontstaat nu een transitie periode van 50 à, 60 jaar. Om dit project te verwezenlijken zal hij vele verschillende energieen nodig hebben. Zo komt zijn boodschap via de persoonlijke engelen naar ons toe. Michael helpt ons om de christus energie in ons boeddhistische lichaam (etherische aura laag) te integreren. Hiermee worden wij al vergeven voor ons lijden voordat we in de hemel komen. Hij helpt dus de hemel op aarde brengen. Daardoor kunnen we in het hier en nu de oorzaak van ons lijden gaan zoeken en oplossen. Het oplossen van karma. Dit kan niet via de oude religieuze groepspatronen gebeuren, die men dan nu ook langzaam ziet verdwijnen, maar gaat via een meer individuele weg van persoonlijke ervaring. Aura -Soma is zo'n ervaringsgericht individueel systeem. Michael heeft dan ook een speciale plek binnen het Aura-Soma systeem en A.S. binnen de Michael-stroom die nu een nieuw bewustzijn brengt op aarde. Als je deze airconditioner ruikt dan is de geur bitter en zoet tegelijk. Het bitter zoet is het eeuwige gevecht tussen de kleine wil(ego) en de hogere Wil (goddelijke Wil). We kunnen het gevecht lang voeren, maar op den duur zal de hogere Wil winnen en zal overgave hieraan de enige mogelijke en wenselijke optie zijn. De strijd van overgave en loslaten zal onze overwinning zijn. Het is de herinnering en overgave aan de Heilige Geest en het alchemische proces van individualisatie via Michael in het hart dat ons steeds een stapje verder brengt.

Aura-Soma produkten geven ons de mogelijkheid lichaam, ziel en geest weer in evenwicht te brengen. De dubbele kleuren in de flessen ontstaan door het principe dat olie op water drijft. De produkten bevatten essentiele olien, kruidenextracten en kristalenergieen. De natuurlijke ingredienten zijn geheel in harmonie met de desbetreffende kleurentrilling. Gebruik kleurenenergie om weer helemaal in balans te komen.

Wijze van gebruik: U kunt de olien op uw lichaam gebruiken. Plaats de middelste vinger van uw linkerhand op de opening, duim op de onderkant, en uw wijs- en ringvinger op de schouders van de fles. Schud de fles krachtig tot de kleuren volledig gemengd zijn. Druppel de olie op de palm van uw hand en wrijf de olie op het corresponderende chakra gebied op uw huid of daar waar uw gevoel dat aangeeft. Breng de olie, 2x per dag in een horizontale band rondom het lichaam aan en geniet van de weldaad van de door u gekozen kleuren.

3 andere producten in dezelfde categorie: