Verstuiver Aartsengel Gabriel - 100 ml

Referentie: AAC02

Fabrikant:

De Gabriel Spray De Gabriel energie helpt ons om informatie die in onze zielester ligt te centreren...

2 Items

€ 29,48 incl. btw

Beschrijving

De Gabriel Spray De Gabriel energie helpt ons om informatie die in onze zielester ligt te centreren. Het is een van de belangrijkste energieen in Aura-Soma. Het centreren kan alleen als we ons bewust worden van alle details en de weerstand die we hebben en deze met zorg bezien. Het is als een geboorteproces dat wordt aangekondigd en voorbereid door de Gabriel energie. We worden ons bewust van het magenta van de zielester dat zich naar het goud van de incarnatie ster beweegt. We maken als het ware de weg vrij voor de magenta informatie naar de gouden incarnatie ster, de eenheid, het begin. Veel heeft te maken met het loslaten van controle en bewuste overgave aan de situatie/uitdaging. De spray helpt ons om aandacht en liefde voor de dagelijkse dingen te hebben en naar onze weerstanden te kijken. Door overgave kunnen wij meer gecentreerd raken. Hierdoor kunnen wij naar een volgend niveau of eenheid in ons zijn gaan.

Aura-Soma produkten geven ons de mogelijkheid lichaam, ziel en geest weer in evenwicht te brengen. De dubbele kleuren in de flessen ontstaan door het principe dat olie op water drijft. De produkten bevatten essentiele olien, kruidenextracten en kristalenergieen. De natuurlijke ingredienten zijn geheel in harmonie met de desbetreffende kleurentrilling. Gebruik kleurenenergie om weer helemaal in balans te komen.

Wijze van gebruik: U kunt de olien op uw lichaam gebruiken. Plaats de middelste vinger van uw linkerhand op de opening, duim op de onderkant, en uw wijs- en ringvinger op de schouders van de fles. Schud de fles krachtig tot de kleuren volledig gemengd zijn. Druppel de olie op de palm van uw hand en wrijf de olie op het corresponderende chakra gebied op uw huid of daar waar uw gevoel dat aangeeft. Breng de olie, 2x per dag in een horizontale band rondom het lichaam aan en geniet van de weldaad van de door u gekozen kleuren.

3 andere producten in dezelfde categorie: