• Pomanders

  Pomanders


  De Pomanders dienen ter bescherming en reiniging van uw aura, bijvoorbeeld als u zich niet teveel wil laten beinvloeden door de energieen van andere mensen of wanneer u juist de kracht van een bepaalde kleur nodig heeft.

 • Quintessences

  Quintessences

  Quintessences openen de aura en vormen een brug naar hogere energieen, zodat we ons kunnen afstellen op onze ziele opdracht (ons doel).

 • Archangeloi

  ArchAngeloi

  De ArchAngeloi essences zijn in deze tijd met een heel speciaal doel ontstaan. De ArchAngeloi zijn deel van de spirituele hierarchie en daarbinnen vertegenwoordigen ze het vuurelement. De naam komt zowel uit Griekse als Hebreeuwse bijbelse bronnen.

 • Colour essence

  Colour Essence

  Met de Colouressence wordt de kleurenergie via het lichaam opgenomen. De energie van een bepaalde kleur kan daardoor verinnerlijkt worden.

Volg ons op Facebook

Welkom bij Aura-Soma Nederland

Welkom op de website en de webwinkel van Aura-Soma. Deze krachtige kleurentherapie geeft inzicht in 'verborgen' gaven, talenten en ook uitdagingen. De sprankelend gekleurde flessen werken als richtingaanwijzers en helpen te zien wat de juiste weg ook alweer was.

“Je bent de kleur die je kiest.”

Door middel van een persoonlijk consult, workshop, opleiding of de producten krijgen we een helder beeld van onszelf en inzicht in de zaken die aandacht vragen in onze ontwikkeling. Vicky Wall, de vrouw die deze therapie ontwikkelde, zei: “Je bent de kleur die je kiest.” We kiezen een kleur nooit zomaar, we kiezen dat wat we onbewust nodig hebben.