Kleurflits juli 2017

  • Geplaatst op
  • Door Eva
  • 1
Kleurflits juli 2017

"Niets is zo krachtig als zachtmoedigheid, niets zo zacht als ware kracht "
Franciscus van Sales

Hier een prachtig verhaal van Jaloe Maat over de wonderen die we met de kleuren energie kunnen bewerkstelligen : ...

"Niets is zo krachtig als zachtmoedigheid, niets zo zacht als ware kracht "
                                                                                Franciscus van Sales

Hier een prachtig verhaal van Jaloe Maat over de wonderen die we met de kleuren energie kunnen bewerkstelligen :

ik wilde even iets met je delen..

Het is weer de tijd van jonge vogeltjes, die net leren vliegen en nog niet bekend zijn met de mensenwereld en de rare dingen die ze allemaal hebben. Zoals ramen. Vanmorgen was het weer zover.. POK, hoorde ik, ik keek en zag nog wat veertjes dwarrelen.
M'n lightbeamer ligt (nu) binnen handbereik en na een voorzichtige inspectie om te kijken hoe slecht ie eraan toe was, ging ik er op af met m'n oranje lichtje. Het was 'n piepklein koolmeesje. Hij lag op z'n zij, snaveltje open, duidelijk in shock. Zo mooi om te zien hoe de rillingen door dat kleine lijfje gaan als ik schijn, alsof hij schoksgewijs weer in z'n lijfje terugkomt. Hij fladderde wat met z'n kleine vleugeltjes maar kon nog niet weg.
Heel voorzichtig schoof ik m'n vingers onder z'n lijfje, hij pakte m'n vingers vast en toen ik samen met 'm wegliep om een veilig plekje te zoeken vloog hij op de schutting, fladderde nog uitgebreid met z'n vleugeltjes, keek me aan en daar ging ie weer...wakker de wereld in.

Mijn dag is goed begonnen. Met dank aan de lightbeamer en Humpty Dumpty

Reacties

  1. Saskia Ykema Saskia Ykema

    Wat een mooie ervaring! ik heb dit zelf vaak als klein meisje meegemaakt, als ik in de natuur mij terugtrok. altijd kwamen er allerlei dieren even bij mij langs, met wie ik telepatisch en hardop praatte. Zo ook als ik een vogel met verlamd vleugeltje op de grond zag liggen. pakte haar voorzichtig op, praatte met haar en mijn handen genazen dat vleugeltje want binnen enkele minuten vloog ze weer weg. voor mij was/is dit normaal, maar in deze wereld helaas niet. Wat ik 'als vanzelf' kan, wordt/werd door de buitenwereld als hekserij betiteld of belachelijk gemaakt. ik snapte daar toen niks van... Nog steeds niet

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden