Kleurflits september 2016 - Lady Portia

  • Posted on
  • By Eva de Jong
  • 0
Kleurflits september 2016 - Lady Portia

Kleurflits September 2016 - Lady Portia

September Kleurflits

September is weer begonnen en ondanks dat het midden in het jaar is voelt het ook als een nieuw begin van een cyclus. Is het omdat de natuur gerijpt is ???? Is het omdat de bloemen van hun stengels waaien en de nieuwe oogst ons voedt?  Ik vraag me af wat er bij mij gerijpt is en ik omhul me met quintessence lady Portia, die mij helpt om helder en liefdevol in te zien wat er gebeurd is en wat ik kan oogsten om mezelf te voeden. Niet om mezelf en anderen te ( ver/be )oordelen, maar zacht en duidelijk de lessen te oogsten en de balans op te maken. Vanuit die verrijking  kijk ik  naar keuzes en mogelijkheden op het pad richting de herfst. Zie hier deze prachtige afbeelding van Lady Portia.  Master van de gouden straal en twin flame met St. Germain. (paars)

 Kleurflits september 2016

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields